67 deelnemers van de IJmondiaan bedrijvencompetitie zien Heineken winnen

Na de enigszins verregende 1e businessclub dag was het spannend hoe het op 1 mei zou gaan verlopen. Het werd een prachtige dag met een goede temperatuur en in de loop van de middag liet de zon zich steeds meer zien. Met 67 deelnemers werd het een volle wedstrijd. Het ontvangst werd verzorgd door Marijke Zonneveld, Rob & Willy Tolhuijsen en Simon Zonneveld op de drivingrange verzorgde de ballen. Tijdens de baan-catering maakte huisfotograaf John de Graaf weer de mooiste foto’s.

Na afloop konden de deelnemers nog enige tijd op het terras genieten van een heerlijk zonnetje van een bittergarnituur  op de nieuwe stoelen.  Nieuwe leden van de Businessclub die er vorige keer niet bij waren stelden zich voor Martijn Reijman-Hinze van Narbutas kantoorstoelen en Patrick van Beusekom van Broekhuis automobielen stelden zich voor.

Broekhuis Clubbonus
Broekhuis heeft onlangs een clubbonus in het leven geroepen voor de leden en ouders van jeugdleden van de golfclub. Als u klant bent (geworden) van Broekhuis heeft u zich uiteraard al aangemeld via deze link om de club een handje te helpen.

Hierna nam Janke Papa het woord om iets te vertellen over de Business Open ontbijtsessies voor ondernemers die sinds enkele weken plaats vinden op de Heemskerkse met veel succes. Ondernemers pitchen hun bedrijf tijdens het ontbijt en zetten zoekvragen uit naar andere ondernemers om elkaars business te laten groeien. Ze nodigde alle ondernemers uit een keer mee te ontbijten om de sfeer en mogelijkheden hiervan te onderzoeken. Meer informatie klik hier

Tijdens het heerlijke Mediterraans buffet werden de prijzen uitgereikt door Rob & Willy Tolhuijsen. Er was door de goede terrein omstandigheden en het goede weer uitstekend gescoord.

De bijzondere verrichtingen gingen naar:

hole 5 Jan de Wit

hole 8 Frank Wagemans

hole 13 Ado Hartenhof

hole 16 Ado Hartenhof

Er waren maar liefst 3 teams met Matching cards 39 stableford punten; Op de 5e plaats Het bestuur van de HGC , met Arthur Pastor en King Tse (2e 9 17 stfd.) . Op de 4e plaats Oomen & Sweep met Marten Folkeringa en Harry Oomen (2e 9 18 stfd.), Op de 3e plaats Siebert & Becker met Nicky Schaap en Janthijn Siebert (2e 9 20 stfd.).

Op de 2e plaats eindigde Roofmanagement met Ado Hartenhof en Tom Groen met 40 stfd. punten

Op de 1e plaats Heineken met Herman Gieling (hcp 15.7) en Frank Wagemans (hcp. 11.3) met 43 stableford punten.

Herman Gieling bedankte de organisatie in zijn speech. Hij gaf aan veel op andere banen te spelen, maar op veel banen zit geen grassprietje meer op de baan. De fairway’s van de Heemskerkse lagen er prachtig bij.

Op de foto: De winnaars, links Frank Wagemans en rechts Herman Gieling (Heineken). Klik hier voor de foto’s

Stand IJmondiaan Klassement

1.Roofmanagement 20 punten

2.Siebert & Becker   15 punten

3.Kuuk 13 punten

3.Mammoet 13 punten

4.Van Eijck van Heslinga 9 punten

4. Bestuur HGC 9 punten

5. Oomen & Sweep 8 punten

5. Team Vastgoedzorg 8 punten

6. Prestotype/Sport 81 5 punten

7. Megacon 4 punten

8. Narbutas 3 punten

9. Jan de Wit Architect 2 punten

10. Harsveld 1 punt

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development