Nat begin van de IJmondiaan bedrijvencompetitie

Het begon als een vol all-tee toernooi met alle holes bezet maar als snel verliet de ene na de andere flight de baan door de ijzige regens. Halverwege werd besloten de wedstrijd over negen holes te laten plaats vinden gezien het aantal teams wat al in het clubhuis zat. De diehards die toch de 18 holes hebben uitgelopen hadden een vooruitziende blik want het weer knapte toch onverwachts op, maar toen zat al bijna iedereen in het clubhuis. De vreugde en gezelligheid waren er niet minder om.

Rob Tolhuijsen stelde een aantal nieuwe Businessclubleden voor. De Businessclub mocht zich aan het begin van het seizoen verheugen over zeven nieuwe Businessclubleden en waarschijnlijk komen daar in het loop van het seizoen nog de nodige bij.

De nieuwe leden zijn: VSR Advies  uit Beverwijk,  Broekhuis Automobiel bedrijven uit Heemskerk, Haarlem en Alkmaar,  Mammoet Nederland uit Velsen, Narbutas Benelux uit Assendelft, TechResources uit Heemskerk, Hitachi Capital Mobility uit Heerhugowaard en  Herke ICT uit Alkmaar.

Restaurant Grand Café de 19e verzorgde een Oosters Buffet.

De Neary’s werden geslagen door:

hole 5: Henk van Ewijk

hole 8: Michael van der Velden

hole 13: Mike Weijsters

hole 16 :  Nicky Schaap

Uiteindelijk ging het team van Roofmanagement met Tom Groen en Mike Weijsters er met de eerste prijs vandoor met 19e stbf punten mc (over 9 holes) Tweede werd het team van nieuw Businessclub lid Mammoet met Freek Poldervaart en Sander van Bilsen ook met 19 stbf mc. Het combiteam van Einstein ICT/ Deltastate met Peter Bogaard en Bob Vredevoort werd derde met 18 stableford punten.

Op 9 april is onze Businessclub uitgenodigd bij de Houtrak en op 16 april bij de Hoge Dijk

Klik hier voor de foto’s

Meer weten over de Businessclub en alsnog meespelen? Mail naar : businessclub@heemskerksegolfclub.nl

Punten voor het IJmondiaan Klassement:
Roofmanagement 10 punten

Mammoet 9 punten

Kuuk 8 punten

Team Vastgoedzorg  7 punten

Siebert & Becker 6 punten

Prestotype/ Sport 81 5 punten

Megacon 4 punten

van Eijck van Heslinga 3 punten

Bestuur HGC 2 punten

Harsveld 1 punt

Op de foto de winnaars: v.l.n.r Tom Goen (Roofmanagement), Willy Tolhuijsen (Wedstrijdleiding), Mike Weijsters ( Roofmanagement) , Rob Tolhuijsen ( Wedstrijdleiding)

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development