Aangenaam kennis te maken!

Colorscan is een grafisch communicatie en productie buro. CSinteractive bv is een van de pijlers van colorscan, die zich richt op social media marketing en online activiteiten. Sinds 1 maart j.l. is het bedrijf gevestigd in Villa Wenckebach te Velsen-Noord. Colorscan heeft haar roots in de IJmond omdat de eigenaar, Ben Davidson, geboren getogen is in Beverwijk. Dit keer stellen we CSinteractive bv voor met een aantal vragen aan Jappe Croon, key accountmanager van CSi.
Jappe, kun je een omschrijving geven van de diensten van CSinteractive bv en jouw rol in het bijzonder?

CSinteractive “laat uw content renderen” dat is onze lijfspreuk. Elke bedrijf wil (moet) communiceren met zijn/ haar doelgroep. Of het nu gaat om informatie over het bedrijf, de diensten, producten of om new business te genereren. Dat kan via verschillende kanalen, traditioneel via print, denk aan bedrijfsbrochure, folders, jaarverslagen, sponsored magazines e.d. tot aan het inzetten van digitale campagnes via social media of online. CSinteractive adviseert bedrijven hoe om te gaan met hun content en boodschap. Tevens begeleiden wij klanten hoe ze deze content het beste kunnen inzetten zodat deze optimaal rendeert en de gewenste doelstellingen worden bereikt.

Mijn rol als key accountmanager begint bij een kennismaking waarin ik het gesprek aan ga om te analyseren waar de vraagstukken/problemen liggen. Samen met de klant stellen wij vervolgens een plan op. Ik ben van nature nieuwsgierig en door alsmaar door te vragen krijgen we de beste input om de juiste social media en online strategie te kunnen adviseren. Aan de hand van het plan stellen we een dedicated team samen van experts die dit plan uitvoeren en bewaken.

Werken jullie specifiek voor een branche?

CSinteractive werkt voor diverse klanten, van MKB tot multinationals, van brancheverenigingen tot professionele uitgevers. Binnen diverse marktsegmenten zoals; Retail, Food, Horeca, semi-Overheid, Industrie tot aan (sport) Verenigingen toe. In essentie hebben ze allemaal dezelfde vraag; kan CSinteractive hen ontzorgen bij de communicatie? Of de doelstelling nu is om nieuwe klanten te werven, meer omzet te halen of de naamsbekendheid te vergroten, de vraag is altijd hoe wij de klanten kunnen helpen met de strategie, inhoud en vorm van de boodschap.

Wat onderscheidt jullie van de concurrenten?

CSinteractive is een bedrijf met een lange historie die teruggaat tot 1989, we hebben dus veel ervaring. Naast adviserend zijn wij ook uitvoerend en creëren eigen content in tekst, beeld en video. Met alle expertise in eigen huis en een groot netwerk van specialisten op ieder gebied kunnen wij snel, efficiënt en voordelig produceren. Met YSM (yoursocialmedia) heeft CSinteractive een creatief social media platform, waar een bedrijf haar content kan creeëren, plannen en analyseren.

Kan je een case beschrijven waar je trots op bent?

Recentelijk hebben wij een opdracht voor FD media groep mogen verzorgen. In opdracht van een exclusief horlogemerk hebben wij een campagne uitgerold waarbij we door middel van een 3-tal interview artikelen met geslaagde ondernemers en dragers van het horlogemerk het succesverhaal van deze ondernemers en de kracht, uitstraling van met merk hebben gekoppeld. Deze campagne werd een aantal weken aangejaagd op de verschillende platformen van de FD media groep, zowel in print als online. Dit ter ondersteuning van de lancering van een nieuw model.

Een ander mooi voorbeeld is dat wij voor Patisserie Leek uit Beverwijk, middels een instore campagne ondersteund met enerzijds een kranten advertentie en anderzijds een facebook campagne er mede voor hebben gezorgd dat binnen 4 uur de Koningsdag tompoucen uitverkocht waren. Ja, dat geeft ook wel een kick.

Wij zijn altijd apetrots als wij uw informatie, uw content op de juiste manier weten te verpakken en te verspreiden. Wij helpen graag uw content renderen.

CSinteractive BV

Wenckebachstraat 142-144
1951 JW Velsen-Noord / 088-0107900
info@colorscan.nl / colorscan.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development