‘Ik overweeg bij groei zeker vaker personeel via IJmond Werkt! te werven’

Een container van IJmond Werkt! die tegen één van de bussen van Grapezz aan waaide was de aanleiding waardoor Hans Zandstra, eigenaar van Grapezz, in gesprek raakte met de bedrijfsleider van het productiebedrijf van IJmond Werkt! op de Trompet in Heemskerk. Het balletje ging rollen en het resultaat is dat Antonio Krabbendam nu gedetacheerd is bij Grapezz en hier vier dagen per week aan het werk is.

GrapezZ verzorgt de opslag en distributie van 900 verschillende wijnen van 300 wijnhuizen voor 9 wijnimporteurs. Levering geschiedt met name aan horeca door heel Nederland. Het bedrijf bestaat nu zeven jaar. Naast Hans en Antonio werken er nog 2 mensen bij dit snelgroeiende bedrijf.

Antonio werkte hiervoor als heftruckchauffeur bij het productiebedrijf van IJmond Werkt!, dat naast Grapezz gevestigd zit. Een enkele keer hielp hij buurman Grapezz al met zijn heftruck met laad- en losklussen. Antonio was er wel aan toe om bij een reguliere werkgever aan de slag te gaan. In voorbereiding hierop volgde hij de Mobiliteitstraining van IJmond Werkt!, waarin medewerkers vanuit de sociale werkvoorziening worden klaargestoomd om, met subsidie en ondersteuning vanuit IJmond Werkt!, bij een reguliere werkgever aan de slag te gaan. Nu is hij vaste kracht bij Grapezz en naast het laden en lossen houdt hij het magazijn op orde, doet hij orderpicking en binnenkort komt daar ook nog een stukje administratie bij. Antonio heeft net zijn rijbewijs gehaald wat goed uitkomt, zodat hij met name in de drukke decemberperiode ook ingezet kan worden als chauffeur. Hans: “Ik ben supertevreden over de inzet van Antonio en de samenwerking met IJmond Werkt!. Carolien is vanuit IJmond Werkt! aan Antonio verbonden en dat contact verloopt heel soepel. Ik overweeg zeker om als we in de toekomst nog groter worden meer personeel via IJmond Werkt! te werven.”

Wilt u ook een gemotiveerde werknemer via IJmond Werkt!?

Neem voor meer informatie over de wijze waarop u uw vacatures in kunt vullen contact op via 088–5019191. WerkgeverServicePunt IJmond Stationsplein 48a Beverwijk info@wspteam.nl www.wspteam.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development