Havengebied IJmuiden: praktisch verduurzamen met GreenBiz IJmond

Dat er kansen zijn voor ondernemers in de IJmond is duidelijk. Dat blijkt uit de Energie Potentieel Scan (EPS) die van het bedrijf is gemaakt. Zo ook in Havengebied IJmuiden. Dat bleek tijdens de aftrap van het project Havengebied IJmuiden Energiepositief op 1 oktober. Op het bedrijventerrein staan GreenBiz IJmond en Omgevingsdienst IJmond klaar om ondernemers te ondersteunen bij hun weg naar het verduurzamen van bedrijf en terrein.
Kosteloos inzicht in verduurzamingsmogelijkheden

Dankzij de OTW-subsidie van Provincie Noord-Holland hebben gemeente Velsen en GreenBiz IJmond de mogelijkheid om terrein Havengebied IJmuiden kosteloos energiescans aan te bieden. Met inzicht in energieverbruik als belangrijkste eerste stap naar besparing, kunnen ondernemers praktisch aan de slag om energie en kosten te besparen.

Meer weten of meedoen?

Is uw bedrijf gevestigd in Havengebied IJmuiden en wilt u meer weten? Kijk dan op www.greenbizijmond.nl/havengebiedenergiepositief of neem contact op met Chris Steensma via csteensma@greenbizijmond.nl. Ook bedrijven die gevestigd zijn op de Broekerwerf mogen zich aanmelden voor de energiescan. www.odijmond.nl

Duurzame krachten­bundeling van ondernemers uit de regio.

GreenBiz ondersteunt duurzame krachtenbundeling van ondernemers in de regio. De Energiepositief-projecten van GreenBiz IJmond zorgen voor nog meer bewustwording van de noodzaak om te verduurzamen. Bedrijven en bedrijventerreinen gaan enthousiast aan de slag met energiescans en verduurzamingsmaatregelen. Zo worden de terreinen een stuk duurzamer en aantrekkelijker om in te investeren. Kijk op www.greenbizijmond.nl voor meer informatie.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development