Ondernemers Uitgeest kunnen aan de slag met energie!

Energie besparen betekent vrijwel direct geld besparen. En door zelf energie op te wekken zet u een stap richting een duurzame toekomst. GreenBiz IJmond en gemeente Uitgeest bieden, ondersteund door Omgevingsdienst IJmond, ondernemers in Uitgeest de kans op een kosteloze energiescan en een jaar begeleiding bij het treffen van maatregelen.
Hoe werkt het?

De kosteloze energiescan geeft u inzicht waar u in uw bedrijf energie kunt besparen en welke mogelijk­heden u heeft voor duurzame opwek. Daarna kunt u zich in ieder geval een jaar zonder verdere kosten laten begeleiden en adviseren door Klimaatroute, het bureau dat de scans uitvoert. De energieadviseur begeleidt u bij het implementeren van maat­regelen met in totaal tussen de vier tot tien contactmomenten.

Meld u nu aan!

Ondernemers in gemeente Heemskerk gingen u al voor: nu bent u aan de beurt.

Bent u gevestigd op bedrijven­terrein Uitgeest-Noord of het (jacht)havengebied? Meld u aan via 020 – 700 94 38 of info@klimaatroute.nl.

www.odijmond.nl

 


 

GreenBiz: duurzame krachten­bundeling van ondernemers uit de regio.

GreenBiz ondersteunt duurzame krachtenbundeling van ondernemers in de regio. De Energiepositief-projecten van GreenBiz IJmond zorgen voor nog meer bewustwording van de noodzaak om te verduurzamen. Bedrijven en bedrijventerreinen gaan enthousiast aan de slag met energiescans en verduurzamingsmaatregelen. Zo worden de terreinen een stuk duurzamer en aantrekkelijker om in te investeren. Kijk op www.greenbizijmond.nl voor meer informatie.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development