OV IJmond organiseert event bij start SAIL 2015

Op 19 augustus start SAIL 2015 met een prachtige parade. Wilt u ook bij de aanvang van dit grootste maritieme feest van Europa zijn? Kom dan naar de SAIL IN-Parade in IJmuiden, waar de meest bijzondere schepen voor een nautisch spektakel zullen zorgen. De OV IJmond en collega-ondernemersverenigingen ORAM en Amports hebben voor u de mooiste plek langs het water gereserveerd. 

 

SAIL, dat slechts eens in de vijf jaar wordt gehouden, zal van 19 tot en met 23 augustus vele honderden vaartuigen naar Nederland trekken. De dag van de SAIL IN-Parade is een evenement op zich. Dan varen al die bijzondere zeilschepen van over de hele wereld, vergezeld door de meest uiteenlopende boten, versierde vaartuigen en ander ludiek drijvend materieel, over het Noordzeekanaal van IJmuiden naar Amsterdam.

Perfecte locatie

U kunt daar, samen met uw relaties, met uw neus bovenop zitten. De ondernemersverenigingen OV IJmond, ORAM en Amports organiseren tijdens de SAIL IN-Parade op woensdag 19 augustus speciaal voor u en uw relaties een event. ‘De perfecte locatie voor optimaal zicht op de binnenkomende schepen hebben we al gevonden. Dat is in de hoek Afrikahaven-Noordzeekanaal’, vertelt Ton van der Scheer namens de OV IJmond. ‘Met veel plezier richten we sfeervolle en feestelijke tenten in, die u tegen de zon en eventueel regen beschermen. Daarbij zorgen we voor uitstekende catering en een goed toegankelijk parkeerterrein. Nergens anders kunt u uw relaties tijdens SAIL op zo’n aantrekkelijke wijze entertainen. Bijkomend voordeel: u kunt komen en gaan wanneer u wilt.’

Aanmelden

Wilt u ook van de partij zijn? Dan kunt u zich aanmelden via de website van de OV IJmond: www.ovijmond.nl/sail-in-parade. Via deze link  komt u bij de speciale inschrijfpagina terecht. Hier kunt u aan-geven met hoeveel personen u komt. Een toegangskaart kost 120 euro per persoon; dat is inclusief catering en parkeren. Wilt u met een grote groep komen en heeft u daarom behoefte aan een exclusief karakter van de ontvangst? Of wilt u extra aandacht voor uw bedrijf middels sponsoring van dit event? De OV IJmond biedt tevens deze mogelijkheden. Meer informatie hierover vindt u op de website van de ondernemersvereniging.

Fenomenaal

Ton van der Scheer kijkt nu al uit naar het nautische zeilfeest. ‘De havens liggen straks vol bijzondere schepen van over de hele wereld en er zullen tal van activiteiten zijn. Vijf dagen feest in de IJmond. SAIL is een fenomenaal evenement. We hopen dan ook massaal op uw komst. Want we hebben een minimaal aantal inschrijvingen nodig om dit event daadwerkelijk te kunnen organiseren.’

Meer informatie:

www.ovijmond.nl/sail-in-parade

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development