IJmond Onderneemt! op 15 november a.s.

Ondernemers, pak uw agenda. Want de datum van IJmond Onderneemt! 2016 is bekend. Het grote, regionale netwerkevent wordt dit jaar op dinsdag 15 november gehouden. A9 Studios in Uitgeest is wederom de plaats van handeling. Naast een mooi moment om met collega-entrepreneurs te netwerken, worden tijdens het evenement wederom drie belangrijke ondernemersprijzen uitgereikt. Hoofdsponsor is ook dit jaar Rabobank IJmond.  

IJmond Onderneemt! wordt al weer voor de zevende keer georganiseerd. Ook dit jaar zal A9 studios het decor vormen voor een netwerkavond in feestelijke entourage. De organisatie is momenteel druk bezig om een fraai programma samen te stellen.

Bovendien wordt bekeken welke bedrijven in aanmerking kunnen gaan komen voor de drie beschikbare prijzen.

IJmond Onderneemt! Award

De belangrijkste prijs is de IJmond Onderneemt! Award. Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan een echt IJmonds bedrijf, dat zich op een positieve manier onderscheidt van haar concurrentie en boven het maaiveld uitsteekt. Goed ondernemerschap mag worden beloond. IJmond Werkt! Award De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. De jury let bij haar keuze op verschillende aspecten, zoals bewust betrokken ondernemerschap, creativiteit in ondernemerschap, het geloof in het kunnen van de medewerkers, regiospreiding en voorbeeldfunctie voor de branche.

IJmond Duurzaam Award

Deze prijs wordt uitgereikt aan het bedrijf dat bewust bezig is met duurzaamheid door de gehele bedrijfsvoering heen. De jury kijkt daarvoor naar de onderdelen; verankering van duurzaamheid in de bedrijfsvoering, onderscheidend, voorbeeldfunctie en de mate waarin de 3 P’s (people, planet en profit) zijn afgedekt in de bedrijfsviering en de aangeboden producten/diensten.

Dit evenement bijwonen?

Per onderneming kunnen er maximaal twee mensen aanwezig zijn en vol = vol. Er is namelijk plek voor 250 bezoekers. Meld je snel aan voor hét ondernemersevent van de IJmond via de website: www.ijmondonderneemt.nl/aanmelden

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development