Prachtige Sponsor & Businessclub dag

Woensdag 19 september beloofde een prachtige dag te worden. Maar liefst 88 deelnemers deden mee aan de 18 holes wedstrijd en de golfclinic. ’s morgens werden de deelnemers ontvangen met koffie en iets lekkers . Na ontvangst van het lunchpakket werd er nog druk gebruik gemaakt van de indoor puttingruimte waar Patrique Baljé klaar stond om een putting analyse uit te voeren. Het enige wat een beetje tegen zat was de wind die behoorlijk krachtig was. We waren dan ook benieuwd naar de scores. Tijdens de dag werd er nog een behoorlijk aantal lustrumloten verkocht voor de brandwondenstichting.

In de middag gaf Bob ter Punt nog een clinic. Na de instructie op de drivingrange ging deze groep een aantal holes spelen op de Weidelus. De inwendige mens werd ook niet vergeten met een hapje en een drankje in de baan. De combinatie was ideaal. Sponsors konden eens ervaring opdoen met de Businessclub en Businessclubleden konden eens kennis maken met de sponsors. Wie weet smaakt dat naar meer.
Na afloop sprak clubvoorzitter Rens Koole zijn dank uit namens de club naar de sponsors en Businessclubleden. Deze zijn belangrijk voor de club. Gelukkig groei zowel het aantal sponsoren als businessclubleden. Arienne de Boer benadrukte namens de Brandwondenstichting het belang van het virtual reality project voor de kinderen die getroffen zijn door brandwonden.

 

Winnaar Sponsorwedstrijd: SRB Rohrleitungsbau. Kees Balm (hcp 16.1)en Carel Verduin (19.7) speelden namens dit bedrijf uit Duitsland (sponsor hole 10).Zij namen tevens de sponsorbokaal in ontvangst.

Winnaar van de totale wedstrijd was: van Eijck van Heslinga Advocaten uit Alkmaar met Laas van Eijck van Heslinga (hcp 17.2) en Tom Admiraal (hcp 36)

Klik hier voor de foto’s

Uitslag totale wedstrijd:
 1. van Eijk van Helsinga Advocaten 35stb
 2. Megacon 34 stb
 3. Bestuur HGC 33 stb mc
 4. SRB Rohrleitungsbau 33 stb mc
 5. + Click Trainingen 33 stb mc
 6. WineNutz 33 stb mc
 7. Harsveld Apparatenbouw 32 stb mc
 8. Siebert & Becker advocaten 32 stb mc
 9. Hypotheek Visie Alkmaar 32 stb mc
 10. Kuuk 31 stb
Neary’s :
hole 5 Frans Ossendorp
hole 8 Harry Oomen
hole 13 Bruining Schilder
hole 16 Bart van der Linden
Punten voor het IJmondiaan Bedrijvencompetitie klassement:
 1. van Eijk van Heslinga Advocaten 10 punten
 2. Megacon 9 punten
 3. Bestuur HGC 8 punten
 4. + Click Trainingen 7 punten
 5. Harsveld 6 punten
 6. Siebert & Becker 5 punten
 7. Kuuk 4 punten
 8. de Kroon Makelaars 3 punten
 9. Oomen & Sweep Advocaten 2 punten
 10. Sport 81/ Prestotype 1 punt

Op woensdag 3 oktober is alweer de laatste businessclub wedstrijd. Overweegt u volgend jaar mee te spelen en een keertje de sfeer proeven? Speel dan mee op woensdag 3 oktober a.s en stuur een mail naar : businessclub@heemskerksegolfclub.nl

website SRB Rohrleitungsbau: www.srb-rohrleitungsbau.com

website van Eijk van Heslinga Advocaten: www.vaneyckvanheslinga.nl

 

Op de foto:

v.l.n.r. Carel Verduin, Willy Tolhuijsen (wedstrijdleiding), Kees Balm en Rob Tolhuijsen (wedstrijdleiding)

 

 

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

 • Geen evenementen
 • Advertisement

  webdesign development