de Taxatieshop wint de IJmondiaan Bedrijvencompetitie

De dinsdag zag er nog druilerig uit, maar op woensdag begon de zon te schijnen voor de laatste editie van de IJmondiaan bedrijvencompetitie van de Heemskerkse Businessclub.

52 golfers gingen tijdens de 7e en laatste wedstrijd met elkaar de strijd aan. In de top van het klassement ging het voornamelijk tussen twee teams; die van Harsveld Apparatenbouw en de Taxatieshop uit Beverwijk. Beide bedrijven streden in een persoonlijke match om het kampioenschap en waren zeer aan elkaar gewaagd. De vraag was hoeveel punten er door de overige teams werden verdeeld.  Na afloop genoten de deelnemers van een heerlijk drie gangen diner.  Siebert & Becker Advocaten verblijde de club als nieuwe sponsor van de potloodjes op de club. Altijd handig zo’n potloodje die recht schrijft.

De Neary’s waren op hole 8 voor Jos Tol en op hole 13 voor Rens Koole. Op hole 5 en hole 16 werden de neary’s  niet geslagen.

v.l.n.r. Willy Tolhuijsen (wedstrijdleiding) Charles Wanst (Prestotype) Ron Wolrabe (Sport 81) en Rob Tolhuijsen (wedstrijdleiding)
De dagprijs ging naar het team van Prestotype/ Sport 81. Charles Wanst en Ron Wolrabe kwamen binnen met 39 stableford punten. De tweede prijs ging naar het team van Harsveld met Rob de Visser en Aart Kramers met 36 stableford punten. Op de derde plaats eindigde de … Taxatieshop met 35 stableford punten matchingcards met Marcel Veldhuis en Hans Schram, die nipt Roofmanagement voorbleven met Ado Hartenhof en Henk Wanst ook met 35 stablefords!

Ron Wolrabe spraak in zijn speech de waardering uit voor de organisatie van de Businessclub en gaf aan volgend jaar volgend jaar voor de trofee te willen strijden. Alle bedrijven gaven aan volgend jaar weer van de partij te zijn. Rob Tolhuijsen maakte bekend dat we volgend jaar weer met hetzelfde programma verder gaan. Totaal 15 wedstrijden met uitwisselingen bij de Houtrak en de Hoge Dijk. 7 wedstrijden tellen weer mee voor het IJmondiaan klassement.

Winnaar IJmondiaan Trofee Marcel Velduis tijdens zijn speech
De uiteindelijke winnaar van de IJmondiaan competitie en de businesstrofee werd de Taxatieshop van  Marcel Veldhuis.

Eindstand Top 10 IJmondiaan Klassement 2018

1.Taxatieshop 48 punten

2. Harsveld Apparatenbouw 47 punten

3.+ Click Trainingen 34 punten

4.Prestotype / Sport 81 30 punten

5. Kuuk 26 punten

5. Megacon 26 punten

6. Siebert & Becker Advocaten 23 punten

7. van Eijk van Heslinga Advocaten 21 punten

8. Jan de Wit Architect 19 punten

8. Bestuur HGC 19 punten

9. Meatstreet 17 punten

10. Boots & Znn aannemers 13 punten

10. Roofmanagement 13 punten

 

Informatie de Taxatieshop:

Zeestraat 33, 1942 AK Beverwijk

Tel. 06-55887108

info@detaxatieshop.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development