Beursvloer 2014: 21 oktober in A9 Studio’s (voorheen Bob’s Party & Events)

Noteer in uw agenda: op dinsdag 21 oktober 2014 vindt van 16.00 uur tot 18.00 uur voor de vierde keer de Beursvloer IJmond Noord plaats. Na twee keer Heemskerk en vorig jaar Beverwijk, is dit jaar de gemeente Uitgeest gastheer van het evenement. De tegen die tijd compleet verbouwde Bob’s Party & Events zet haar deuren als A9 Studio’s open om onderdak te bieden aan dit unieke evenement waar maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven elkaar ontmoeten en deals sluiten met gesloten beurs.

Want daar gaat het om: vraag en aanbod van menskracht, kennis, inzet van netwerken, materiaal, creativiteit of faciliteiten tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven worden verhandeld, met gesloten beurs. Het doel van de Beursvloer is het maken van zoveel mogelijk matches tussen deze partijen om op die manier de maatschappelijke organisaties te ondersteunen.

Voorzitter Ineke Edzes: “Er blijkt een enorm grote behoefte te zijn aan een concept als de Beursvloer. Voor maatschappelijke organisaties is het een perfect platform om een beroep te doen op het bedrijfsleven voor allerhande klussen bij hun verenigingen, waar anders simpelweg geen geld voor is. Het blijkt dat het bedrijfsleven maar wat graag in deze behoefte voorziet. Het is fantastisch deze partijen samen te brengen op een dynamisch evenement als de Beursvloer.”

De ervaring leert dat er veelal gehandeld wordt in bouwadviezen, renovaties, communicatieplannen, vrijwilligers, vergaderruimtes, tijdelijke plaatsing van ecotoiletten, drukwerk, marketingplannen, cursussen social media, tuinaanleg, meubilair en nieuwe websites, tegenover workshops, optredens, etentjes, clinics en toernooien als tegenprestatie. “Het succes van de Beursvloer valt of staat met het enthousiasme van de deelnemers, hoe meer zielen, hoe meer matches. We zouden graag zien dat we het aantal matches van 2013, 180 in totaal, gaan overtreffen.”, aldus voorzitter Edzes.

Om het grote succes van voorgaande jaren te overstijgen, of in ieder geval te evenaren, is de Beursvloer IJmond Noord nu al op zoek naar bedrijven die graag willen bijdragen aan dit unieke sociale evenement. Verbind nu al uw naam aan de Beursvloer IJmond Noord en draag uw steentje bij aan dit maatschappelijke, en nu al niet meer weg te denken, evenement! Kijk op de compleet vernieuwde website www.beursvloerijmondnoord.nl of stuur een e-mail naar info@beursvloerijmondnoord.nl voor meer informatie.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development